Ahoj, dobrý den!

Je tady, snad vůbec poprvé, situace, kdy veřejně otevíráme oddílové vedení pro nové plnohodnotné členy! K tomuto dospěláckému náboru nás přivedl jistý „nešvár“, kdy většina vedoucích zamířila za studiem do světa kde zůstává a ti mladší se na vysoké školy pilně připravují při nadcházející maturitě. Aby oddíl mohl fungovat zavedeným (a také nejlepším 🙂 ) způsobem, je nutno rozšířit lesanské vedení o stabilní Karviňáky. Ne že by to nezvládl, jeden schopný a zapálený vedoucí, ale v týmu každý chvilku tahá pilku, že 🙂 .

Oslovujeme tedy všechny nadšence, kterým se princip a činnost oddílu líbí a mají chuť a ochotu se aktivně a pravidelně zapojit a pomoct v aktivitě, která má smysl. Pokud se chcete zapojit nebo se jen dozvědět více informací, neváhejte se rovnou ozvat pomocí SMS (723789116) nebo nám napište na messenger (www.facebook.com/Lesani2611).

A na závěr, pokud nám chcete pomoci jiným způsobem, například s hledáním sponzorů, s podáváním žádostí na dotační programy nebo jen dobrým nápadem, neváhejte se ozvat také.

 

Dejte o tomto článku vědět ostatním   →   Sdílet na Facebooku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejbližší akce

  • Jarní sedmička 17. 5. 2024 - 19. 5. 2024   Údolí motýlů - Heřmanice
    Více podrobností
  • Letní stanový tábor 2024 29. 6. 2024 - 13. 7. 2024   Raduň

    Přihláška: 

    Více podrobností