ŘÍM už čeká…

Dvoutýdenní dětský tábor daleko od civilizace, bez mobilů, počítačů a dalších moderních technologií.

Kdy: 29. 6. – 13. 7. 2024

Kam: Raduň

Cena: 4600 Kč (potvrzení pro slevy od pojišťoven a zaměstnavatelů samozřejmostí)

Ubytování: v tee-pee stanech

>> Přihláška na tábor <<

 

Ubytování:

Tábořiště se nachází kousek od města Raduň. Čekají na nás tee-pee stany a zázemí v dřevěnné kuchyni. V zázemí zděné budovy se také nachází jídelna, toalety a sprchy jsou v přilehlém lese, prostě romantika jak má být…

 

Program:

Všude se pyšníme, že náš tábor je ZÁŽITKOVÝ… No jo, ale co to znamená? Program je vždy postaven na celotáborové hře, která letos nese název Římský triumvirát. Naše hry jsou dělané tak, aby byly akční, interaktivní a zároveň i naučné, dáváme si záležet na kostýmech a rekvizitách, které krásně dotvářejí atmosféru daných etap a dohromady tvoří 14ti denní příběh, za který by se nemuseli stydět ani scénáristi Hollywoodských trháků. Také Během tábora podnikáme výlety po okolí, snažíme se dětem ukazovat krásu naší země a zajímavé místa.

Letos jsme se při vymýšlení celotáborové hry nechali inspirovat starověkým Římem. Budeme se nacházet v době po smrti císaře, kdy se vlády ujímá triumvirát – trojice konzulů. Z této trojice se následně bude volit nový císař a pro jeho zvolení je třeba většinu v senátě… Podíváme se jak do vzdálených kolonií, tak do různých cechů, tak abychom si naklonili co nejvíc senátorů v náš prospěch.

 

Stravování:

Na táboře je zajištěno jídlo 5x denně a nepřetržitý pitný režim. Náš jídelníček je pestrý a vyvážený, tak abychom jsme si pochutnali a zároveň měli dostatek energie po celý den. O vaření se vždy stará jedna z družin, pod vedením zkušených vedoucích, děti si tak mají možnost osvojit základní recepty a naučit mnohdy i něco nového.

Aktuální informace o počtu volných míst a spoustu dalších zajímavých příspěvku, nejen k táboru, najdete na našem Facebooku nebo kontaktuje našeho hlavního vedoucího Adama Noremberczycka.

>> Přihláška na tábor <<

Dejte o tomto článku vědět ostatním   →   Sdílet na Facebooku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejbližší akce

  • Jarní sedmička 17. 5. 2024 - 19. 5. 2024   Údolí motýlů - Heřmanice
    Více podrobností
  • Letní stanový tábor 2024 29. 6. 2024 - 13. 7. 2024   Raduň

    Přihláška: 

    Více podrobností